Destiny 2 update brengt nieuwe armor en beloningen Raid

  Er komt deze maand een nieuwe grote Destiny 2 update. De update zal onder andere nieuwe Raid voordelen en Masterwork armor bevatten.

  De update zal ook een nieuw Iron Banner evenement introduceren. Dit is de eerste keer dat Lord Saladin terugkeert naar de Tower in Season 2. Er zijn voor de update enkele veranderingen gemaakt aan de wapens en armor die Guardians kunnen verdienen.

  Destiny 2 update brengt Armor Masterworks

  Ten eerste worden er nieuwe items toegevoegd aan de Engrams die je bij Lord Saladin kan krijgen. Ook zullen er nieuwe wapens komen in het Iron Banner Engram. Hieronder valt een nieuwe hand cannon, scout rifle, shotgun, voertuig, ghost en schip. Om alles te kunnen bekijken, lees dan over de voorwerpen op de website van Bungie.

  Verder is Bungie bezig met het vernieuwen van het beloningssysteem dat hoort bij de Raids. Er worden unieke voordelen geïntroduceerd voor Raid armor die alleen zullen functioneren met Leviathan. Deze speciale buffs zijn breder dan de huidige buffs en zullen verschijnen in nieuwe legendary mods. Ook zal er Armor Masterworks beschikbaar komen, momenteel kunnen spelers al Masterwork wapens ontdekken.

  Destiny 2 is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Om meer te weten te komen over de game, lees je onze Destiny 2 review.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.