Destiny 2 Three of Coins nader uitgelegd door Bungie

  Bungie heeft het Destiny 2 Three of Coins systeem verduidelijkt voor spelers. Het werd recentelijk toegevoegd aan de game, maar spelers wisten niet precies wat het nou deed. Daar probeert Bungie dus verandering in te brengen.

  De Three of Coins is een consumeerbaar item dat je kunt kopen bij Xûr, een handelaar in Destiny 2. Wanneer je die activeert stijgt de kans dat je een Exotic Engram krijgt met vijftig procent. Die kun je omzetten in zeldzame (in dit geval exotic) wapens of outfits. Spelers begrepen niet precies wat je met de Three of Coins kon, maar dat heeft Bungie met de bovenstaande uitleg verduidelijkt.

  Heroic Strikes werken niet met Destiny 2 Three of Coins

  Daarnaast heeft Bungie een probleem ontdekt. Heroic Strikes werken namelijk niet wanneer je de Three of Coins geactiveerd heeft. Het bedrijf is bezig met het vinden van een oplossing, maar die zal er waarschijnlijk in 2018 pas komen.

  Over 2018 gesproken. Bungie heeft grootse plannen voor volgend jaar wat betreft Destiny 2 content en updates. De waslijst aan aankondigingen kun je vinden op de officiële blog, maar verwacht zeker wat nieuwe DLC.

  Destiny 2 is sinds september verkrijgbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. Eind oktober kwam de game ook naar PC.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.