Destiny 2 Shadowkeep raid na zes uur verslagen

  Afgelopen zaterdag gingen de deuren open van de Garden of Salvation, de gloednieuwe raid van Destiny 2 Shadowkeep. Het duurde niet lang voordat het eerste Fireteam de eindbaas had verslagen en zich mag uitroepen tot kampioen.

  Zes uur en tien minuten na de opening van de nieuwe Destiny 2 Shadowkeep raid wist een Fireteam bestaande uit Antivist, Cyber, ExBlack, Monks, Narzhul en Pash de laatste baas in de Garden of Salvation te verslaan. Het is ook geen verrassing dat de raid zo snel is uitgespeeld voor Bungie, want de ontwikkelaar refereerde zelfs naar de Twitch-pagina van de game om de ‘race naar World First’ te volgen.

  Het team krijgt voor hun prestatie een echte kampioensriem opgestuurd en ze kunnen door middel van een embleem in-game pronken. Andere teams die de raid ook hebben uitgespeeld binnen 24 uur na de opening, krijgen hetzelfde embleem.

  Vechten tegen de Vex in Shadowkeep

  In de Garden of Salvation moeten de Guardians het opnemen tegen de Vex. Terwijl de spelers druk bezig waren om de Hive te verslaan op de maan, was het mechanische ras namelijk rustig bezig met het voorbereiden van een invasie. Guardians die nog niet sterk genoeg zijn voor de raid, kunnen wel alvast het pre-raid event Vex Invasion spelen, waarbij je met zes spelers de voortgang van de Vex moet zien af te remmen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.