Tijd om de Pit of Heresy in te duiken in Destiny 2 Shadowkeep

  De raid is al een tijdje geopend in Destiny 2 Shadowkeep, maar dat betekent niet dat de uitbreiding klaar is met uitdagende content. Spelers kunnen nu namelijk een bezoekje brengen aan de gloednieuwe dungeon.

  Eigenaren van Shadowkeep kunnen vanaf nu aan de slag met de zogeheten Pit of Heresy. Om toegang te krijgen tot deze locatie moeten Guardians een praatje maken met Eris Morn om een quest te accepteren. Daarvoor moet je minimaal Light Level 880 zijn én de campagne hebben uitgespeeld. Daarnaast is het ook handig als je toegang hebt tot bepaalde mods van de Gate Lord’s Eye Artifact.

  Heb je eenmaal de opdracht voltooid, waarvoor je flink wat Hive uit de weg moet ruimen, dan is het tijd om terug te keren naar Eris. Zij zal je dan richting de Pit of Heresy sturen, een plek waar de duisterste geheimen van de Hive bewaard worden. Voor de dungeon moet je wel een stukje sterker zijn, want er geldt een minimaal Light Level van 940.

  Een exotisch wapen ophalen uit de dungeon

  Samen met de Pit of Heresy is ook een nieuwe Exotic Quest gelanceerd door Bungie, exclusief voor spelers die de Season Pass voor Destiny 2 Shadowkeep bezitten. Net zoals de zoektocht naar Leviathan’s Breath worden Guardians ook deze keer weer naar verschillende locaties gestuurd om een gloednieuwe exotic te bemachtigen, inclusief de dungeon. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, dan word je beloond met de Xenophage machine gun.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.