Het gevecht om de Iron Banner gaat van start in Destiny 2 Shadowkeep

  Vorige week is de nieuwe raid toegevoegd in Destiny 2, maar dat betekent natuurlijk niet dat Bungie klaar is met nieuwe content. Zo begint aankomende week weer het Iron Banner-evenement, waar spelers op de vuist gaan in PvP.

  Voor liefhebbers van de Crucible is het elke keer weer een feestje wanneer Lord Saladin langskomt in Destiny 2. Vanaf volgende week gaat de Iron Banner weer van start voor de eerste keer in de Season of the Undying, die is gestart met de Shadowkeep-uitbreiding. Het evenement start op 15 oktober en zal lopen tot en met 22 oktober.

  Uiteraard vecht je niet alleen om de eer, maar ook om nieuwe loot. Voor dit seizoen is er de gloednieuwe Iron Will armor set voor elke klasse die voor het oprapen ligt. Om de nieuwe bepantsering te krijgen moet je de Seasonal Pursuit voltooien, maar voor elke stap in het proces die je voltooid krijg je ook weer wapens van Lord Saladin.

  Om voortgang te boeken in de Seasonal Pursuit moet je wedstrijden en bounties voltooien in de speciale Crucible-modus. Dus ook als je even je dag niet hebt, kom je steeds een stapje dichterbij die prachtige, nieuwe armor set. Wel raden we je aan om voorbereid de wedstrijden in te duiken, want des te hoger je Power Level des te sterker je bent. De zijwieltjes zijn er vanaf gesloopt in Iron Banner.

  Nachtmerries confronteren op de maan

  Ben je geen liefhebber van PvP, dan kan je vanaf nu aan de slag met Heroic Nightmare Hunts. In deze missies ga je opnieuw de strijd aan met de verschillende nachtmerries die de mysterieuze piramide produceert, alleen is het deze keer een stuk lastiger geworden. Bungie zal bovendien de komende tijd nieuwe moeilijkheidsgraden toevoegen met Legend en Master Nightmare Hunts. 15 oktober zal eerstgenoemde lanceren naast de Iron Banner.

  Daarnaast zullen er deze maand nog meer evenementen bijkomen. Zo liggen er Exotic Quests in het verschiet en kijken wij misschien nog wel het meeste uit naar de gloednieuwe dungeon. We zullen dus nog wel even op de maan te vinden zijn.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.