Destiny 2 viert griezelige feestdagen met Festival of the Lost

  Veel online titels vieren de verschillende feestdagen en Destiny 2 is daar geen uitzondering op. Spelers kunnen vanaf aankomende week dan ook griezelen met het Festival of the Lost, de toekomstige versie van Halloween.

  Het Festival of the Lost gaat 29 oktober van start en biedt veel dingen om naar uit te kijken. Je moet er wel op tijd bij zijn, want op 19 november stopt het evenement. The Tower zal tijdens de periode worden omgebouwd naar een griezelige locatie, gevuld met kaarsen, spinnenwebben en natuurlijk pompoenen. Eva Levante keert bovendien terug naar de thuisbasis van de Guardians.

  Levante zal je een Masquerader Helmet geven, zodat je officieel kan meedoen aan de festiviteiten. Door het masker te dragen terwijl je bounties en activiteiten voltooid, word je beloond met Chocolate Strange Coins. Met de zoete muntjes kan je de speciale helm aanpassen naar eigen smaak. Om hier aan mee te doen moet je wel Light Level 770 zijn, maar zelfs nieuwe spelers zullen binnen de kortste keren dat niveau hebben bereikt. Nieuwe spelers beginnen immers op Light Level 750.

  Tijdens het festival kan je bij specifieke activiteiten ook Candy verzamelen. Het snoepgoed kan je inruilen voor Mystery Grab Bags om je te laten verrassen, maar misschien interessanter is de legendarische Braytech Werewolf Auto Rifle. Wanneer je het wapen upgradet naar een volledige masterworked versie, dan kan het zorgen voor speciale gevolgen.

  Waag een bezoekje aan het donkere bos

  Halloween is natuurlijk niet compleet zonder een plek om echt te bibberen van de angst en in Destiny 2 is de Haunted Forest daar de perfecte plek voor. Guardians die afreizen naar het woud zullen zo ver mogelijk moeten komen in een tijdsbestek van 15 minuten. Dat zal niet zo makkelijk zijn met de ghouls, fiends en andere gevaren die zich thuis voelen in het bos. Laat staan wat er aan het einde op je staat te wachten.

  Voor het Festival of the Lost krijgt de Eververse ook een make-over, met veel nieuwe waren speciaal voor de griezelige feestdagen. Zo zijn er onder andere speciale kostuums, een spooky ruimteschip en een Ghost in de vorm van een vleermuis. Maar misschien nog wel het leukste is de Sparrow in de vorm van een heksenbezem. Je kan immers geen Halloween vieren zonder vliegende bezem!

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.