De zoektocht naar een legendarische boog begint binnenkort in Destiny 2 Shadowkeep

  Liefhebbers van de Crucible zijn nog druk bezig met de Iron Banner deze week, maar PvE-spelers wees niet getreurd. Er zit namelijk uitdagende content aan te komen in Destiny 2 Shadowkeep, met een mooie beloning!

  Vorige week voegde Bungie een nieuwe moeilijkheidsgraad toe aan de Nightmare Hunts, waarbij spelers het opnieuw opnemen tegen de gereïncarneerde versies van voorgaande bad guys. Hopelijk hebben jullie tijdens die missies genoeg nieuwe wapens en armor verzameld, want vanaf 22 oktober gaat er een schepje bovenop. De zogeheten Master-moeilijkheidsgraad is de meest uitdagende variant die er beschikbaar gaat zijn van de Nightmare Hunts.

  Op dezelfde dag kunnen bezitters van de Destiny 2 Shadowkeep Season Pass de Exotic Quest Leviathan’s Breath beginnen. Uiteraard zal je voor de opdracht weer meerdere lastige stappen moeten voltooien, maar dat doe je niet voor niets. Aan het einde van de rit ligt er namelijk een Exotic Bow op je te wachten: de Leviathan’s Breath!

  Er komt een nieuwe patch aan voor Destiny 2 Shadowkeep

  Bungie is ondertussen ook bezig om te zorgen dat alle problemen en bugs worden opgelost in Destiny 2 Shadowkeep. Dat komt in de vorm van een paar hotfixes, maar de ontwikkelaar zal er binnenkort ook een echte patch uitgooien, die gepland is voor 29 oktober. Zo wordt er gesleuteld aan de Striker (Code of the Juggernaut) en Dawnblade (Attunement of Flame), om de balans in PvP te bewaren.

  Voor PlayStation 4-spelers is het ook interessant om op 19 oktober te gaan spelen tussen 23:00 en 01:00 Nederlandse tijd, want Paul ‘The Big Show’ Wight is uitgenodigd als Bungie Bounty. De WWE-worstelaar gaat een paar Strikes, potjes Crucible en de Vex Offensive spelen en elke speler die in dezelfde match terechtkomt krijgt een unieke Emblem. Voor de volgende Bungie Bounty zijn PC-spelers aan de beurt.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.