Destiny 2 servers gaan gedurende vijf uur offline vandaag

  Ben je van plan om vandaag Destiny 2 te gaan spelen? Doe dat dan snel, want de Destiny 2 servers gaan gedurende vijf uur offline vandaag. Dat zorgt ervoor dat online spelen onmogelijk wordt.

  Van vanmiddag 4 uur tot 9 uur vanavond is het onmogelijk om online te spelen in Destiny 2. Dit omdat Bungie, het bedrijf achter de game, de server gaat onderhouden ter voorbereiding op een nieuwe patch: hotfix 1.1.1.2. Wat die patch verandert is nog niet bekend, maar dat zal bekend worden vlak nadat die de lucht in is gegaan.

  Mocht je nog middenin een potje Destiny 2 zitten wanneer het 4 uur is, dan hoef je niet bang te wezen dat je opeens uit het spel gegooid wordt. Net als de vorige keer kun je hetgeen waar je mee bezig was gewoon afmaken. Alleen het inloggen is vanaf 4 uur onmogelijk.

  Destiny 2 servers worden vaker geüpdatet

  Het is niet de eerste keer dat de servers van Destiny 2 onderheven worden aan onderhoud. Dat is ook nodig, want de online ervaring staat centraal in de shooter. De servers moeten daarom 24 uur per dag werken en up to date zijn.

  Destiny 2 is sinds 6 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een kleine anderhalve maand later kwam het spel ook naar de PC.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.