Destiny 2 release bekend - Bekijk hier de Destiny 2 reveal

  De Destiny 2 release is officieel bekend gemaakt. In de eerste trailer maken ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision bekend wanneer de shooter in de winkels ligt.

  Via de eerste Destiny 2 trailer is bekend geworden wanneer de game uitkomt. De geruchten gingen al even rond, maar dit is nu officieel. De Destiny 2 release zal op 8 september plaatsvinden voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Destiny 2 release in trailer

  De eerste trailer van de game kun je hierboven bekijken. In de video, die de naam "Rally the Troops" draagt, krijg je een toespraak te horen waarin de staat van het Destiny universum uitgelegd wordt.

  Het zijn donkere tijden, maar aan jou en de andere Guardians om dit om te draaien. Met de nodige humor wordt iedereen enthousiast gemaakt voor het komende gevecht. De laatste veilige stad van de mensheid is namelijk gevallen en daardoor moet jij een pad vinden door de nog onbekende delen van ons zonnestelsel.

  Onderweg zul je samenwerken met de andere Guardians om de mensheid te redden en de troepen van Ghaul en zijn Red Legion te verslaan.

  Veel verschillende edities

  De Destiny 2 release kent meerdere uitgaven. Natuurlijk is er de normale versie, maar daarnaast komt er ook een Digital Deluxe Edition met de season pass en extra content. De Limited Edition en een verzamelaarsdoos met Cabal-thema en is te koop voor 109 euro.

  Als laatste is er voor de grootste fans de Collector's Edition met daarbij de speciale Frontier-tas en kit. Deze is hier te pre-orderen voor 239 euro en zal gelimiteerd beschikbaar zijn.

  Destiny 2 release - Collectors Editions

  Eerste Destiny 2 gameplay volgt

  De nieuwe trailer toont nog geen gameplay van het spel. Hierop zullen we nog even moeten wachten. Deze volgt in een livestream op 18 mei.

  De eerste Destiny stamt alweer uit 2014. De game werd toen goed ontvangen. Later werd het spel uitgebreid met nieuwe releases als The Taken King en Rise of Iron. Om je geheugen even op te frissen kun je onze recap lezen.

  Dit waren echter uitbreidingen, waar Destiny 2 een compleet nieuwe game zal zijn. Dit betekent echter ook dat je je karakter weer vanaf het begon moet opbouwen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.