Destiny 2 PvP krijgt een hoop veranderingen in snelheid

  In een blogpost maakt Bungie bekend dat de Destiny 2 PvP modi een hoop veranderingen zullen krijgen. Spelers vinden namelijk dat de gameplay van de multiplayer modi te langzaam zijn. Hier wil Bungie verandering in brengen.

  De veranderingen worden naar verwezen als de “Go Fast Update”. De update wordt momenteel getest en veel features hiervan zijn al bekendgemaakt. Houd wel in gedachten dat er een mogelijkheid is dat niet alle features terug zullen komen in de game.

  Het doel van de Go Fast Update is om spelers letterlijk sneller te maken. Dit wordt gedaan door middel van veranderingen van ammunitie, het versnellen van Supers en het versnellen van cooldowns.

  Destiny 2 PvP modi worden letterlijk sneller

  Een voorbeeld van de nieuwe features is de mobility stat die verhoogd wordt zodat iedereen vlotter kan bewegen. Ook zullen de Arcstrider, Sentinel en Striker sneller bewegen als hun Supers actief zijn. Een Super zal nu ook eerder geladen zijn dan normaal.

  Verder zijn er nog meer aanpassingen aan ammunitie. Power ammunitie is een stuk sneller te verkrijgen in Quickplay, Survival en Countdown. Ook zullen spelers hun power ammunitie laten vallen wanneer zij dood gaan. Wanneer spelers doodgaan en weer tot leven komen in de Quickplay modi zal dit een stuk sneller gaan, er is namelijk minder tijd nodig om weer te spawnen.

  Voor de volledige lijst met update, bekijk dan de blogpost van Bungie. Destiny 2 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je meer te weten komen over de game? Lees dan onze Destiny 2 review.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.