Destiny 2 open beta is verlengd met twee dagen

  De Destiny 2 open beta is met twee dagen verlengd. Gamers kunnen nu tot dinsdagmiddag drie uur aan de slag met een deel van het nieuwe spel van ontwikkelaar Bungie. Destiny 2 moet 6 september uitkomen voor de Xbox One en PlayStation 4, de PC volgt op 24 oktober.

  Mocht je de open beta dus nog niet hebben gespeeld of vind je de beta ontzettend gaaf, dan is het dus goed nieuws. Of de twee extra dagen ook zeer soepel zullen verlopen is nog maar de vraag, Bungie heeft aangekondigd vandaag en morgen bepaalde aspecten te zullen testen. Dit kan resulteren in foutmeldingen en overige problemen.

  Destiny 2 open beta voor groot publiek

  Het principe van een beta is natuurlijk ook dat er getest kan worden door de ontwikkelaar op een groot publiek. Desondanks is het goed dat Bungie dit aankondigt zodat mensen op de hoogte zijn en niet een negatief beeld krijgen van de game. Welke aspecten de ontwikkelaar gaat testen is niet bekendgemaakt.

  Wanneer de open beta stopt is het alweer een week aan de gang, althans, als je de gesloten beta voor PS4 meerekent. Een dag later, woensdag, waren Xbox One-bezitters met een pre-order van Destiny 2 aan de beurt, pas vrijdag kon iedereen met één van de twee consoles aan de slag. De beta zou eigenlijk vanochtend om 06:00 sluiten, dat is dus niet gebeurd.

  Leuk cadeautje?

  De eerste beta van Destiny was ook verlengd met een paar dagen en daar kregen de gamers toen een leuk cadeautje bij. Bungie had namelijk een nieuwe bestemming toegevoegd zodat de beta nog leuker werd. Of dat vanaf vandaag bij Destiny 2 ook het geval is wordt nog even afwachten.

  Gamers op de PC moeten nog even geduld hebben, op dat platform is er namelijk geen beta beschikbaar. Deze komt nog wel, alleen op een later moment. In de beta kunnen spelers aan de slag met de eerste missie uit het verhaal, genaamd Homecoming. Daarnaast is er ook een Strike-missie, genaamd Inverted Spire, beschikbaar.

  Meer over de beta lees je in onze Destiny 2 preview.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.