Destiny 2 Lost Forges power level aangepast door Bungie

  Het power level voor de Lost Forges activiteit in de laatste uitbreiding van Destiny 2, Black Armory, wordt al twee dagen na release aangepast. Na klachten van spelers bleek dat het benodigde power level te hoog was. De uitbreiding kwam afgelopen dinsdag uit.

  Activision

  Al een dag na het uitkomen van de eerste uitbreiding, Black Armory, wordt de nieuwe activiteit Lost Forges aangepast. Door de uitbreiding werd het nodige power level met vijftig verhoogd (naar 650), maar hierdoor was het voor spelers met power level 600 onmogelijk de activiteit te spelen zonder oude content te herhalen.

  Dit zorgde bij veel spelers tot frustratie omdat het bereiken van power level 600 al zo veel moeite en tijd kostte. Bungie reageerde al snel met een, toch wel kleine, aanpassing. “Het is duidelijk geworden dat het oorspronkelijke power level voor Lost Forges te hoog lag. Spelers die hun best hebben gedaan om power level 600 te bereiken konden hierdoor niet al gelijk de annual pass content spelen.”

  Lost Forges power level slechts kleine aanpassing

  Als resultaat heeft Bungie, zonder de game te patchen, het power level voor Lost Forges verminderd met vijf. Toch is vijf niet heel veel, vooral niet als je kijkt naar de verhoging van het totale power level naar 650 voor Black Armory.

  Bungie begrijpt dat het een kleine, maar noodzakelijke zet is. “We begrijpen dat het een kleine aanpassing is, maar dit is de enige aanpassing die we vandaag kunnen maken. Het Lost Forges power level is tot enige hoogte niet per sé voldoende, maar dit moet guardians wel een betere kans geven voor het voltooien van de activiteit.”

  Om de grind wat sneller en soepeler te laten verlopen gaf Bungie eerder al aan dat het de Prime Engrams had verbeterd voor iedereen die nog onder power level 550 zit. Toch is het nog een lange weg te gaan tot 610, het benodigde power level voor Lost Forges. Voor de Lost Forges eindbaas heb je een power level van 630 nodig. De Scourge of the Past raid komt morgen (vrijdag).

  Black Armory is in vergelijking met voorgaande uitbreidingen van Destiny 2 anders opgezet. Kom meer te weten over details van de annual passen Black Armory uitbreiding. De eerste exotic quest is ook al gevonden door Destiny 2 spelers, bekijk hoe je de eerste stappen van de quest doorloopt.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.