Destiny 2 locked content wordt aangepakt in aankomende patch

  Vorige week kwam het bericht dat basis content uit Destiny 2 niet beschikbaar meer was voor mensen zonder de Curse of Osiris DLC. Bungie, ontwikkelaar van de game, komt nu terug op deze Destiny 2 locked content en verandert het één in ander met een aankomende patch.

  In een blogpost vertelt Bungie waarom ze ervoor kozen om content achter de DLC muur te plaatsen. In de eerste Destiny werden belangrijke evenementen met de DLC steeds minder relevant, omdat mensen een steeds hoger level bereikten. Dit moest voorkomen worden door die evenementen, zoals de Iron Banner en Prestige Nightfall, mee te laten evolueren per DLC. Zo bleef deze inderdaad interessanter voor bezitters van de DLC, maar was het niet meer beschikbaar voor mensen met alleen de basis game.

  Destiny 2 locked content wordt beschikbaar voor iedereen

  Daar was dus de nodige commotie over. Bungie gaat hierover door het stof en belooft deze week nog een aantal zaken terug te draaien met een patch. Dit wordt er veranderd:

  • Het minimaal benodigde Light Level voor de Prestige Leviathan Raid wordt teruggeschroefd naar 300, waardoor het voor iedereen beschikbaar wordt.
  • Trials of the Nine is ook voor iedereen beschikbaar, behalve als er net een Curse of Osiris map draait.
  • Prestige Nightfall blijft wel Curse of Osiris exclusief.
  • De normale Nightfall is alleen exclusief voor DLC bezitters wanneer er net een DLC map draait.
  • Iron Banner, Faction Rally en The Dawning is voor iedereen beschikbaar.

  Bungie verwacht dat de updates morgen live gaan. Dan kun je dus weer met vrijwel alle evenementen aan de slag als je de DLC niet hebt.

  Destiny 2 is sinds 6 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Anderhalve maand later kwam de online shooter ook al naar de PC. In de review beloonden we Destiny 2 met een 8,5.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.