Destiny 2 gratis downloaden voor pc tot en met 18 november

  Activision heeft ervoor gezorgd dat Destiny 2 voor de pc nu gratis te downloaden is. Dit is dan de de basis editie van Destiny 2 zonder de uitbreidingen. Deze game is gratis te downloaden op Battle.net tot en met 18 november.

  Omdat Destiny 2 nu een jaar bestaat vonden Activision en Bungie het een goed moment om aan gamers een gratis pc-versie van Destiny 2 te schenken. Als je naar de website van Battle.net of de launcher gaat krijg je de mogelijkheid om de game gratis te claimen. Hiervoor moet je wel een account hebben op de website. Als je nog geen account hebt is het nodig om dit eerst aan te maken met Blizzard SMS Protect voor je Destiny 2 mag downloaden

  Destiny 2 gratis downloaden aangekondigd tijdens BlizzCon 2018

  Spelers mogen ook aan de slag met de nieuwe Gambit modus in het “Gambit Free Weekend” from 9 tot en met 11 november. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens BlizzCon 2018. Mocht je Destiny 2 al gekocht hebben op Battle.net, dan krijg je een in-game emblem dat de verjaardag van de game moet vieren. Spelers zullen dit dan in december in ontvangst nemen.

  Ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision bundelden hun krachten voor de release van Destiny 2 in 2017. Dit is nu een jaar geleden en deze game is goed ontvangen. Wij hebben in onze review over Destiny 2 de game een dikke acht en een half gegeven. Dit verdiende de game volgens ons dankzij het sterke verhaal en de levendige wereld.

  Ondertussen zijn er al meerdere uitbreidingen bij gekomen van Destiny 2, zoals de Forsaken DLC. Met deze uitbreiding kun je dan nieuwe vijanden krijgen in de game, omgevingen, nieuwe eigenschappen en wapens.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.