Destiny 2 glitch maakt eindbaas Protheon drie keer zo groot

  Dankzij een glitch in Destiny 2 groeide Protheon, een eindbaas, drie keer groter dan zijn normale lengte. Bungie, de ontwikkelaar van de game, stuurde gisteren een bericht op sociale media over de glitch. Hierbij zeiden ze dat de glitch uit de game gehaald zal worden.

  Veel mensen reageerden met de vraag waarom ze de glitch wilde weghalen. De spelers vonden de reusachtige Protheon wel een gave uitdaging. Bungie legde uiteindelijk uit dat Protheon te groot was geworden voor zijn ruimte. Bungie heeft daarom zijn omgeving aangepast, zodat alles er weer normaal uit kwam te zien. Stel je voor dat je klaar bent voor de strijd maar dan ineens zo'n reusachtige eindbaas ziet. Hoe zou jij reageren?

  Op Twitter plaatste Bungie een video met de Destiny 2 glitch.

  Destiny 2 glitch niet het enige nieuws

  Destiny 2 was laatst ook in het nieuws vanwege de Black Armory trailer. De uitbreiding is sinds gisteren te bespelen. In de The Road Ahead trailer zagen we al dat het hele aankomende jaar is uitgelijnd. Wij hebben alle andere Black Armory details op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat je niets uit de trailer hebt gemist.

  In onze Destiny 2 review noemde wij de game wederom prachtig. Wat de nieuwe uitbreiding gaat betekenen voor de game kunnen we nu ondervinden, want we kunnen Black Armory eindelijk spelen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.