Destiny 2 framerate op PC is maximaal 144 fps

  De Destiny 2 framerate op PC kan oplopen naar maximaal 144 fps. Op de PlayStation 4 en Xbox One staat het maximum vast op 30 fps.

  David Shaw werkt met Bungie aan de PC-versie van Destiny 2 en laat in een interview meer weten over de stap naar de PC. Destiny 2 wordt namelijk de eerste Destiny game die op de PC zal uitkomen en Bungie wil dit natuurlijk gelijk goed doen. In de Destiny 2 gameplay livestream werd de game gedraaid met 4K en 60 fps, maar de game heeft nog meer in zijn mars. David Shaw laat in het interview weten dat de framerate van Destiny 2 uncapped wordt, dus het aantal fps kan tot ver boven de 60 komen.

  Destiny 2 framerate vijf keer hoger op PC

  Je kan dus met wel 144 fps Destiny 2 spelen op PC, maar die moet dit natuurlijk wel aankunnen. De 4K-versie draaide dus met 60 fps, maar om de 144 fps te bereiken moet de resolutie waarschijnlijk teruggeschroefd worden naar 1080x1440. Shaw wilde nog geen minimale specificaties geven die nodig zijn om Destiny 2 te spelen, maar gaf wel aan dat je niet de nieuwste hardware nodig hebt voor een kwalitatieve ervaring. Op de E3 wordt hier misschien meer duidelijk over gemaakt.

  30 fps op consoles

  Ook wordt in het interview bevestigd dat de consoleversies van de game allemaal op 30 fps zullen draaien. Dit geldt dus voor de PS4, PS4 Pro en de Xbox One. Er is nog niets gezegd over Xbox Scorpio en de framerate op dit apparaat.

  Destiny 2 komt op 8 september uit voor de PS4 en de Xbox One. De PC-versie van Destiny 2 is uitgesteld en het is nog niet bekend wanneer deze uit gaat komen.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.