Destiny 2 Forsaken release trailer uitgebracht door Activision

  De nieuwe Destiny 2 Forsaken release trailer is door Activision uitgebracht. De DLC komt op 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Het kwam voor veel mensen als een schok, dat een van de hoofdpersonages Cayde-6 komt te overlijden. Daarna ga jij de strijd aan om wraak te nemen op de persoon die hiervoor verantwoordelijk is, Uldren Sov. In de trailer zie je dat je er alles aan moet doen om Uldren Sov en de Barons op te sporen en uiteindelijk te verslaan. Alleen met de hulp van elke Titan, Warlock en Hunter zal het mogelijk zijn om Uldren Sov te verslaan.

  Destiny 2 Forsaken release trailer laat chaos zien

  Het is chaos in The Reef en de meeste gezochte criminelen zijn Uldren Sov en de Barons. Cayde-6 en jij moeten er voor zorgen dat de orde in The Reef wordt hersteld en helaas kost dit Cayde-6 het leven. Woedend, neem je het heft in eigen handen en zet je de strijd alleen voort. In de nieuwe uitbreiding kun je gebruik maken van nieuwe wapens, nieuwe krachten en ook zijn er nieuwe gebieden om te ontdekken.

  Destiny 2 kwam al een jaar geleden uit en de fans van de Destiny-serie waren enthousiast over de verbeteringen die het spel had ten opzichte van de eerste Destiny game. Meteen vanaf toen zijn de ontwikkelaars, Bungi, begonnen met het werken aan toekomstige uitbreidingen. Een van die uitbreidingen is natuurlijk Destiny 2 Forsaken.

  Niet alleen PvP maar ook PvE

  Destiny 2 Forsaken werd al een paar maanden geleden door Activision aangekondigd. Destiny 2 was altijd een spel dat alleen PvP, online tegen andere spelers, kon worden gespeeld. Maar in deze nieuwe uitbreiding is er ook sprake van PvE, wat inhoudt dat de omgeving ook van invloed is in de strijd om Cayde te wreken. Deze nieuwe modus kan door alle Destiny 2 spelers worden uitgeprobeerd op 1 september, ook wanneer zij de nieuwe DLC niet hebben gekocht. Wij hebben hem al gespeeld, dus lees hier wat bij van de nieuwe Gambit Mode vinden.

  Destiny 2 Forsaken is al te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.