Destiny 2 Forsaken release aangekondigd - Terug de ruimte in!

  De Destiny 2 Forsaken release is aangekondigd. Bungie heeft daarmee de nieuwe plannen voor Destiny 2 bekendgemaakt. De details van Destiny 2 Forsaken vind je hier!

  Via een livestream kondigde Bungie de toekomstige plannen voor de Destiny 2 aan in de vorm van de Destiny 2 Forsaken release. Het is de volgende grote uitbreiding voor de game en de releasedatum is ook al bekend. De nieuwe uitbreiding komt op 4 september uit.

  Met de Destiny 2 Forsaken release komen er twee nieuwe locaties naar Destiny 2. Spelers kunnen nu naar de Reef en zullen daar de gevangenen in The Prison of Elders moeten tegenhouden. Ze zijn namelijk een ontsnapping aan het plannen, zoals je in het verleden wel eens gezien hebt in films als The Shawshank Redemption en The Escapist.

  De andere nieuwe locatie is 'Tangled Shore' en hier zul je de Scorne tegenkomen. Het is een plek waar allerlei astroïden dichtbij elkaar liggen. Naast de twee locaties brengt de uitbreiding ook nieuwe gear met zich mee in de vorm van wapens, uitrustingen en speciale aanvallen. Er komt namelijk een heel nieuw soort wapen in de vorm van een pijl en boog.

  De uitbreiding zal natuurlijk ook een nieuwe Raid met zich meebrengen en ook is er nieuwe modus onderweg. Deze modus heet Gambit en is een nieuwe 4v4 competitive Speler-tegen-universum modus. In deze modus zal je het voor de eerste keer niet alleen tegen de wereld opnemen, maar ook tegen andere spelers. Eén van de spelers heeft namelijk de kans om de tegenstanders te irriteren om een stapje voor te krijgen.

  Destiny 2 Forsaken release komt na Warmind

  De nieuwe uitbreiding is aangekondigd enkele weken nadat de vorige uitbreiding uitkwam. De Destiny 2 Warmind DLC kwam namelijk vorige maand uit op 8 mei. Deze DLC nam je Guardian mee op avontuur met Ana Bray in haar om de Hive te stoppen.

  De nieuwe Destiny 2 Forsaken modus werd eerder dit jaar al geteased door Activision. Er werd naar gehint in een investeerders bijeenkomst. Zoals destijds al verteld werd, brengt de modus een nieuw gameplayaspect met zich mee. Dit heeft natuurlijk te maken met dat het PvP mixt met PvE.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.