Destiny 2 Forsaken details onthulling vervanging Cayde-6

  Nieuwe Destiny 2 Forsaken details laten blijken dat de uitbreiding een verandering doorvoert in de voice-acting. Nathan Fillion die eerder personage Cayde-6 vertolkte komt in Forsaken niet terug om in deze rol te kruipen.

  Zijn agenda liet het niet toe om voor deze uitbreiding het personage ook van een stem te voorzien. Hierdoor mist hij zijn laatste kans om het personage te spelen, omdat de makers al bevestigd hebben dat Cayde-6 in Forsaken zal sterven.

  Destiny 2 Forsaken details

  Eerder heeft Fillion ook de Forsaken E3 trailer het personage Cayde-6 van een stem voorzien. In plaats daarvan werd zijn rol overgenomen door Nolan North. Deze stemacteur gaf Nathan Drake uit een Uncharted serie een stem en gaf eerder ook een ander Destiny personage een stem. North speelde namelijk ook al Ghost, een personage dat ook van stem veranderde omdat de originele acteur Peter Dinklage toentertijd Destiny niet meer in zijn agenda kon plannen.

  "Hoe voel ik over Cayde-6 denk? Ik hou absoluut van hem. Hoe kan ik het vinden dat dat personage sterft? Ik geloof het persoonlijk niet, omdat hij een bewaker is, "zei Fillion in een interview met IGN. "Hij zou terug moeten kunnen komen, ik bedoel, dat is hun hele zaak, dat ze terugkomen? Het hele ding is de opstanding."

  In een interview gaf Bungie al aan dat Cayde-6 sterft en daardoor was dit voor Fillion mogelijk de laatste kans om het personage te vertolken. De kans is daarentegen aanwezig dat Bungie toch iets bedenkt om het personage weer terug te laten komen, of Fillion weer een stem laat vertolken in één van haar volgende projecten. Mits zijn agenda het natuurlijk toelaat.

  Destiny 2 kwam vorig jaar september uit op PS4, Xbox One en PC. Wij hebben toentertijd deze game een 8.5 gegeven in de Destiny 2 review. Forsaken wordt de volgende uitbreiding die 4 september op alle eerder genoemde consoles en PC uitkomt.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.