Destiny 2 event start vandaag en bevat sneeuwballengevecht

  Vandaag gaat een nieuw Destiny 2 event van start. Het event, genaamd The Dawning, bevat een aantal leuke, nieuwe features. Ook zien we de terugkeer van multiplayermodus Mayhem!

  Vanaf vandaag zal Destiny 2 helemaal in het teken staan van de feestdagen. Speciaal voor 'The Dawning' worden de Tower en Farm social hubs ondergedompeld in een kerstsfeer! Je zult verschillende decoraties en activiteiten tegenkomen en om nog meer in de sfeer te komen is het mogelijk om in Strikes sneeuwballen naar vijanden toe te gooien. Laat het sneeuwballengevecht maar beginnen!

  Destiny 2 event ziet de terugkeer van Mayhem

  De multiplayer-modus Mayhem zal ook terugkeren naar Destiny 2. Naast de terugkeer van deze populaire modus kunnen spelers elke week verschillende mijlpalen behalen. Wanneer een mijlpaal is bereikt kunnen spelers nieuwe beloningen verdienen, waaronder nieuwe uitrusting van The Dawning.

  Het The Dawning event van Destiny 2 moet vanaf vandaag van start gaan op alle platformen. Een exacte einddatum voor het event is nog niet bekend, maar het is wel zeker dat je tot in het nieuwe jaar kunt genieten van nieuwe Destiny 2 content!

  Nog niet genoeg gehad van de content in Destiny 2? Dan kun je nu ook aan de slag met de Curse of Osiris DLC. In onze Destiny 2 Curse of Osiris DLC review lees je wat we vinden van de nieuwe uitbreiding.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.