Geef je op voor de Destiny 2 Clan wedstrijd

  Doe mee aan de Destiny 2 Clan wedstrijd en win Destiny 2 prijzen voor jou en je Clan! Weet jij met jouw Clan om aan het 'Battle of the Clans' evenement mee te doen! Dit is hoe je je kunt opgeven om deel te nemen aan het evenement dat je tot de beste Clan van de Benelux kan benoemen!

  Activision is op zoek naar de beste clans voor de Destiny 2 Clan wedstrijd 'Battle of the Clans' en jij kunt meedoen! De acht beste Clans uit de Benelux gaan het tijdens een wedstrijd tegen elkaar opnemen in de nieuwe Gambit modus, waarbij de vier beste strijders uit iedere clan het tegen elkaar op gaan nemen. Op het spel staat de titel 'Beste Clan van de Benelux en een Destiny 2 prijzenpakket dat de nieuwe uitbreiding Destiny 2: Forsaken bevat.

  Voordat het op 7 september zover is, wordt er een aantal afleveringen opgenomen waarin de Clans geïntroduceerd worden. Deze worden opgenomen in de periode van 9 tot en met 20 juli, waarbij elke Clan 25 supporters uit de Clan mag meenemen. De afleveringen kun je vervolgens op de Social Media kanalen van Activision en Bungie terugvinden. Als je je opgeeft voor de Destiny 2 Clan wedstrijd moet je dus naast 7 september ook in de periode van 9 tot en met 20 juli beschikbaar zijn voor de opnames.

  Om één van de acht clans te worden die mee gaat doen aan het evenement moet je natuurlijk wel wat doen. Je moet de naam van je clan, wie in je team zit en welke klasses jullie spelen doorgeven. Ook moet er een leuk en/of bijzonder verhaal van jullie Clan en waarom jullie gaan winnen doorgestuurd worden naar het onderstaande e-mail adres.

  Geef je voor 4 juli op via christian@glasnost.amsterdam om je op te geven voor de "Battle of the Clans".

  Destiny 2 Clan wedstrijd met de Gambit modus

  Vier spelers van elke clan worden in een map geplaatst en zullen de strijd aan moeten gaan met verschillende vijanden die Motes of Light droppen. Door Motes te verzamelen kun je sterke vijanden naar de andere Clan sturen of zelfs één van je Clangenoten om de tegenstanders meer weerstand te bieden. Door vijanden of een Clan-lid naar de tegenstander te sturen, kan het team waar je tegen strijdt even geen Motes meer verzamelen. Hierdoor komt jouw Clan sneller bij de winst.

  De wedstrijd gaat dus gespeeld worden door middel van de nieuwe Gambit-modus die in de nieuwe Destiny 2 uitbreiding Forsaken geïntroduceerd wordt. Dit is de nieuwe modus die twee verschillende soorten gameplay combineren, want PvP gaat gemixt worden met PvE. Voor meer informatie kun je de website van Destiny 2 bezoeken.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.