Destiny 2 beta bug geeft spelers sterkere gear

  Verschillende spelers van de beta voor Destiny 2 zijn een interessante bug tegengekomen. Deze nieuwe Destiny 2 beta bug zorgt er namelijk voor dat spelers beloningen verdienen die eigenlijk niet in de beta horen te zitten.

  Meerdere spelers hebben aangegeven dat ze blauwe engrams verdienden na het verslaan van de Inverted Spire strike. Deze engrams zijn normaal gesproken gecodeerd, maar aangezien er geen Cryptarch in de beta zit werden ze op het moment van oppakken geopend. Blauwe engrams bevatten items van Rare kwaliteit, een stapje lager dan de Legendary kwaliteit van de andere items in de beta, maar deze engrams horen niet in de beta voor te komen.

  Items uit Destiny 2 beta bug overstijgen level cap

  Hoewel het gaat om items van Rare kwaliteit, betekent het niet dat de items slechter zijn dan hun paarse legendarische tegendelen. Deze blauwe engrams die spelers verdienen, hebben namelijk een hoger light level dan de rest van de items in de beta. Het eerste item was een Class Item met een light level van 203, terwijl het light level cap in de beta op 200 ligt. Het andere item was een krachtige Auto Rifle die Void schade aanricht en over een aantal interessante perks beschikt, zoals een tijdelijke buff voor meer schade.

  De engrams zijn tot nu toe door slechts twee spelers gevonden, die beiden als een Warlock op de Xbox One spelen. Het lijkt dus om een zeer zeldzame bug te gaan. YouTuber Unknown Player heeft een video online gezet waarin de engrams te zien zijn. In deze video is ook een andere bug te zien; hoewel Glimmer, de valuta in Destiny, niet te verdienen is in de beta, verdient de speler opeens Glimmer nadat deze het personage heeft uitgerust met het nieuwe Class Item.

  Ook met de Destiny 2 beta aan de slag? Dat kan nog tot vanmiddag 3 uur, aangezien de beta eerder met een paar dagen is verlengd. Daarna is de beta afgelopen en zullen spelers moeten wachten op de release van Destiny 2, die op 6 september plaats vindt.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.