Destiny 2 Battle of the Clans begint 7 september

  Op vrijdag 7 september krijgen clans de kans om te laten zien we de beste is in de Destiny 2 Battle of the Clans. Zes clans zullen het tegen elkaar opnemen tijdens de finale van de Battle of the Clans.

  Tijdens de wedstrijden vertegenwoordigen de vier beste strijders van iedere clan hun team. De spelers moeten zich bewijzen in de multiplayer van Destiny 2: Forsaken. Dit is de nieuwste uitbreiding die 4 september uitkomt. Uiteindelijk zal één team bekroond worden tot de beste clan van de Benelux.

  Destiny 2 Battle of the Clans winnaar wordt beste clan van Benelux

  In een video wordt al een van de clans geïntroduceerd: The Immortal Reapers. Andere clans krijgen ook speciale video’s die geleidelijk uitgebracht worden in aanloop naar de finale. In de video’s krijgen kijkers de kans om meer te weten komen over de spelers en de clans waar zij inzitten. Ook krijgen de spelers de kans om meer over zichzelf te vertellen en wat Destiny nou eigenlijk voor hen betekent.

  Lees hier over alle Destiny 2 Forsaken details. Speciale edities van de uitbreiding zijn nu alvast te pre-orderen. Dit gaat om een Legendary Collection en een Complete editie waar ook de Forsaken Annual Pass bijzit die toegang biedt tot content dat in de toekomst uit wordt gegeven.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.