Derde Monster Hunter World beta later deze maand

  Er komt een derde Monster Hunter World beta. Vanaf 19 januari kun je de game testen, mits je in het bezit bent van een PlayStation 4.

  De beta van Monster Hunter World loopt van 19 tot en met 22 januari. Het is al de derde keer dat de game te testen is en net als de afgelopen twee keer hebben alleen mensen met een PlayStation 4 toegang tot de beta.

  Inhoudelijk verandert het overigens niet zo veel. Je kunt in dezelfde omgevingen jagen op dezelfde monsters als bij de vorige beta. Het enige verschil is dat er een nieuwe queeste is die je de jacht laat openen op één nieuw beest: de Nergigante.

  Monster Hunter World beta valt vlak voor de release

  Mocht de beta vol met fouten zitten, dan heeft Capcom, het bedrijf achter Monster Hunter World, niet veel tijd om dingen recht te trekken. De beta eindigt namelijk per 22 januari, terwijl de game 26 januari al uitkomt. Zodoende lijkt de beta eerder bedoeld als een impressie die spelers kunnen krijgen wanneer ze twijfelen of ze de game wel moeten halen.

  Monster Hunter World is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt ergens in de herfst uit, zo werd gisteren bekend.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.