Demon's Souls servers sluiten 28 februari

  De Demon's Souls servers gaan per 28 februari 2018 voorgoed offline. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het technische leven van de game.

  Hierdoor wordt het vanaf 28 februari 2018 onmogelijk om nog langer deel te nemen aan PvP evenementen. Ook het lezen en schrijven van berichten van en naar andere spelers kent dan zijn einde. De offline content blijft wel gewoon behouden, al gaat het gevecht tegen The Old Monk wat veranderen. Normaal gesproken kan je de hulp inroepen van online kompanen, maar nu de servers offline gaan gaat dit niet meer kunnen binnenkort.

  Demon's Souls servers nog drie maanden online

  De servers zijn de komende drie maanden logischerwijs wel online. Via de officiële Twitter pagina van Dark Souls roept spelers op om voor een laatste keer de game online te spelen voordat de servers voorgoed offline gaan. Waarschijnlijk gaan niet veel mensen dit doen aangezien Demon's Souls een PlayStation 3 game is.

  Demon's Souls kwam in 2009 uit en bleek het begin van een succesvolle franchise die we vandaag de dag kennen als Dark Souls. Het laatste deel, Dark Souls 3, is sinds vorig jaar verkrijgbaar en kreeg een 8,5 in de review.

  Demon's Souls

  Verkijgbaar vanaf 25 june 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.