Defecte iPhone 6S accu zal gratis gerepareerd worden door Apple

  De iPhone 6S kampt met accuproblemen. Voor de klanten die last hebben van het probleem komt Apple met een gratis reparatieprogramma voor defecte iPhone 6S accu's.

  Apple start een reparatieprogramma voor een aantal iPhone 6S telefoons die recent problemen hebben gehad met spontaan uitvallende telefoons. De oorzaak van het probleem ligt bij de accu's, die Apple nu zelf gratis zal gaan vervangen.

  Defecte iPhone 6S accu alleen vervangen voor bepaalde modellen

  Niet alle iPhone 6S telefoon komen in aanmerking voor het vervangen van de accu. Het gaat om een bepaald serienummer, van telefoons die zijn gemaakt in september en oktober van 2015. Klanten van Apple kunnen zelf contact opnemen met Apple om de defecte iPhone 6S accu te laten vervangen.

  Apple heeft een pagina geopend op haar eigen website met meer informatie over het gratis reparatieprogramma. Daar zijn een paar stappen te volgen om de reperatie zo spoedig mogelijk te laten verlopen. iPhone 6S gebruikers die al eerder last hadden van het probleem en zelf de reparatie hebben betaald komen in aanmerking voor een vergoeding.

  Onlangs kwam Apple nog met een reparatieprogramma voor de iPhone 6 Plus. Hier moesten de schermen vervangen worden, omdat deze niet werkte naar behoren. Klanten moesten toen alsnog 167 euro voor betalen voor de reparatie, terwijl het probleem waarschijnlijk lag bij een ontwerpfout van Apple zelf.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.