Death Stranding trailer tijdens The Game Awards getoond


  Dat Hideo Kojima hypes kan creëren is geen mysterie meer. De spelontwikkelaar heeft tijdens The Game Awards een nieuwe Death Stranding trailer getoond. Ook acteur Norman Reedus, die de hoofdrol in de game gaat spelen in Kojima's nieuwste project, was aanwezig.

  Nieuwe beelden van Death Stranding zaten er al een tijdje aan te komen. Na de onthulling op de E3 in 2016 bleef het stil, maar afgelopen nacht was het dan zo ver. Met een lange en bizarre trailer, die bovenaan het artikel te kijken is, stal de game de show. Net als de vorige trailer toont ook deze een vreemde en griezelige wereld, maar geen gameplay.

  Death Stranding trailer geeft meer verhaaldetails prijs

  Door de nieuwe trailer die tijdens The Game Awards is getoond, zijn we iets wijzer geworden over het verhaal. Zo heeft het personage dat Norman Reedus speelt de naam Sam gekregen. Ook is nu een derde personage zichtbaar naast Reedus, dat net zo’n stolp met een baby erin vasthoudt als in de eerste trailer voorkwam. De vijf vliegende silhouetten in de verte komen ook nu weer aan het einde voor.

  Voor de trailer eindigt is de stem van Reedus te horen terwijl hij naar een enorme krater kijkt. Hij begint over de big bang en een daaropvolgende explosie dat waarschijnlijk het einde betekent van het leven zoals de mensheid dat kent. Wat het precies inhoudt, is nog niet duidelijk. Ook blijft een releasedatum uit, maar Kojima hintte eerder al naar 2018 en onthulde al details over het verhaal.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.