Death Stranding releasedatum bekendgemaakt

  De Death Stranding releasedatum is bekendgemaakt. Vanaf 8 november kunnen spelers in de huid kruipen van Sam Bridges (Norman Reedus uit de The Walking Dead) in de PlayStation 4 exclusieve titel. Naast een releasedatum is er ook een nieuwe trailer uitgekomen die meer gameplayelementen toont.

  De trailer, die je hierboven kunt zien, duurt bijna negen minuten en vertelt meer over de diverse gameplayaspecten die je zal tegenkomen in Death Stranding. Zo kan je bijvoorbeeld motorrijden door diverse landschappen en zijn er ook verschillende gevechten te zien tegen bijzondere soldaten.

  Bovendien gaf Hideo Kojima, de maker en bedenker van Death Stranding, ook een statement over de game:

  "Mensen hebben 'Muren' gemaakt en zijn eraan gewend geraakt om geïsoleerd te leven.

  Death Stranding is een compleet nieuw type actie-game, waar het doel van de speler is om geïsoleerde steden en een versplinterde samenleving opnieuw te verbinden. Het is gemaakt zodat alle elementen, inclusief het verhaal en de gameplay, samengebonden zijn met het thema van het 'Strand' of de connectie. Als Sam Porter Bridges moet jij de brug slaan tussen deze scheidingen om zo nieuwe relaties, or 'Strands', te maken tussen spelers op de hele wereld. Ik hoop dat je door het spelen van het spel, en de ervaring die je ermee opdoet, het begrijpt waarom het zo belangrijk is om bruggen te slaan met andere mensen en relaties aan te gaan."

  Death Stranding releasedatum is 8 november

  Gisteren liet Hideo Kojima al een korte teaser voor Death Stranding zien en toen ging men er al vanuit dat een releasedatum snel zou volgen. De game werd op de E3 van 2016 aangekondigd door Kojima. Naast Norman Reedus zitten ook Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Troy Baker en Guillermo del Toro in de game,

  Death Stranding komt op 8 november 2019 exclusief uit voor de PlayStation 4.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.