Death Stranding gameplay getoond tijdens Sony persconferentie

  Kojima Productions, waarom geef je ons deze mindfuck? Tijdens de E3 persconferentie van Sony zijn er nieuwe beelden van deze bizarre game getoond waarvan je zeker nachtmerries zal krijgen. Kan jij een touw aan deze verse Death Stranding gameplay vastknopen?

  In de beelden is de zien hoe de in de game verwerkte Norman Reedus door een aantal zeer afwisselende gebieden trekt. Woeste bergen, verlaten stations en verdorde landschappen komen allemaal voorbij. Tijdens deze Death Stranding gameplay is ook getoond dat je zult moeten klimmen en balanceren terwijl je de dodelijke afgrond in de ogen kijkt.

  Death Stranding gameplay meer dan verontrustend

  Van wat we tot nu toe gezien hebben van Death Stranding, moet je je niet al te veel aan het realistische vasthouden. Er gebeuren namelijk een hoop onverklaarbare dingen, waaronder onzichtbare wezens die de boel onveilig maken. Tijdens de nieuw getoonde E3 beelden wordt er tevens een nieuw personage geïntroduceerd in de vorm van een blonde vrouw, gebaseerd op actrice Léa Seydoux.

  Voor de rest blijft het nogal gissen wat Death Stranding in gaat houden. Er is al enigszins wat bekend, maar er wordt nog grotendeels in het duister getast. Ditzelfde geldt voor de releasedatum, die nog niet uit de doeken is gedaan. Wat wel al zeker is, is het feit dat de game alleen voor de PS4 uit zal komen.

  Voor meer informatie en recentelijk nieuws over de E3 kan je terecht bij de speciale E3-pagina op XGN.nl. Hier staat alles in een handig overzicht bij elkaar geplaatst.

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.