Death Stranding cast - Steeds meer Mads Mikkelsen hints

  Het is dan misschien nog niet officieel bevestigd, maar het wordt steeds aannemelijker dat Mads Mikkelsen deel gaat uitmaken van de Death Stranding cast. De geruchten circuleerden al een tijdje en de laatste weken lijkt Hideo Kojima het vuurt op Twitter aan te wakkeren.

  Het gerucht dat Mads Mikkelsen deel gaat uitmaken van de Death Stranding cast zou wel eens erg dicht bij de waarheid kunnen zitten. Eerder verscheen er al een foto van een onbekend figuur in een rode trui op het Twitterkanaal van Kojima, toen werd er al gespeculeerd dat dit Mads Mikkelsen zou zijn.

  Later werd er op Instagram een foto van Mads Mikkelsen samen met een fan geplaatst, waarop Mads te zien was in een zelfde soort rode trui. De fan beweerde dat Mads hem vertelde op dat moment aan een geheim Japans video game project te werken.

  Mads Mikkelsen en Norman Reedus samen in Death Stranding cast

  Hideo Kojima heeft de laatste weken op Twitter dit gerucht gevoed. Zo verschenen er meerdere tweets van de maker van Death Stranding die een verwijzing naar Mads Mikkelsen hadden, al dan niet samen met Norman Reedus. Onderstaande tweet lijkt dan ook een wel erg duidelijke verwijzing te zijn naar een toevoeging van Mikkelsen aan de Death Stranding cast.

  Zeker omdat we weten dat Norman Reedus een belangrijke rol speelt in Death Stranding en de twee acteurs verder niet heel veel met elkaar te maken hebben, lijkt dit een niet zo subtiele hint te zijn naar een rol voor Mads Mikkelsen. Ook blijkt Kojima fan te zijn van het werk dat Mikkelsen de laatste tijd doet, zo (re)tweet hij over bijvoorbeeld Doctor Strange en Rogue One.

  Kojima is niet de enige die de geruchten rondom de Death Stranding cast voedt. Mads Mikkelsen plaatste nog niet zo lang geleden namelijk de volgende foto op zijn instagramaccount.

  Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Jeffrey Dean Morgan.

  Een foto die is geplaatst door Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads) op 24 Jul 2016 om 1:56 PDT

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.