Deadpool sequel is al goedgekeurd door 20th Century Fox

  De film die zich focust op de brutale antiheld Deadpool, gaat aankomende donderdag in première. Deze slapstick film beloofd een van de luchtigste superheldenfilms te worden. Dat hier animo naar is blijkt al snel uit de volgende plannen omtrent de Deadpool sequel.

  Deadpool is nog niet eens uit en nu wordt er al gespeculeerd over een grote box office. Distributeur 20th Century Fox geeft aan dat de verwachtingen rond de $70 miljoen liggen (€65 miljoen) en dat is reden genoeg om een vervolg te maken. Century Fox heeft namelijk groen licht gegeven voor een sequal over de gebekte antiheld die een R-rating heeft gekregen. De Boc Office is door deze rating geheel gebaseerd om mensen ouder dan 17 jaar.

  Deadpool sequel productiemogelijkheden

  Er is nog niet bekend of huidige regisseur Tim Miller meewerkt aan de verfilming van het nieuwe deel. Wel is er bekend dat Rhett Reese en Paul Wernick al werken aan een nieuw script voor de film. Deadpool-acteur Ryan Reynolds heeft aangegeven in te zijn voor een vervolg en hoopt dat in deze sequal de X-Force voorkomen. X-Force is een mutantenteam dat lijkt op X-men, maar een stel agressiever is in het behalen van hun doelen.

  De eerste Deadpool film zal aankomende donderdag in de bioscoop te zien zijn. Wij hebben de antiheld echter al eerder op het witte doek mogen bekijken en hopen daarom ook snel op een Deadpool sequel!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.