Deadpool 3 film zal volgens Ryan Reynolds anders zijn dan voorgangers

  Deadpool 3 is in de maak, maar volgens Ryan Reynolds zal deze film compleet anders zijn dan zijn voorgangers. De makers slaan een nieuwe richting in omdat Disney op het punt staat om 20th Century Fox over te nemen, waardoor de toekomst van de derde film überhaupt nog onzeker is. Reynolds bereidt zich voor op grote veranderingen.

  Fox bracht de eerste Deadpool film uit in 2016, waarin we werden geïntroduceerd aan een vuilgebekte superheld met een groot hart. Het personage bestond daarvoor al een langere tijd in stripboeken, maar werd toen die tijd populairder onder een groter publiek. Vorig jaar werd het tweede deel uitgebracht, dat net zo positief werd ontvangen. Nu heeft Reynolds in een interview met Variety een aantal details weggegeven over Deadpool 3.

  De overname van Fox

  Nu dat Disney bezig is met de overname van 20th Century Fox, zal het personage misschien wat worden aangepast. De superhelden van Disney zijn iets braver dan de grofgebekte Deadpool, dus de kans zit erin dat Deadpool daar wat aan zal worden aangepast. Wel bestaat er nu een kans dat Deadpool zich zal kunnen mengen in The Avengers, aangezien Disney daar eerst geen rechten voor had.

  Het is zelfs nog maar de vraag of Deadpool 3 en een X-Force spin-off nog wel door zullen gaan of dat Disney deze annuleert en er zelf twee reboots van zal maken. Deadpool 3 is namelijk al in de maak en als je de scheldwoorden uit de film wilt filteren hoor je zo’n anderhalf uur een lange piep.

  Veranderingen in Deadpool 3 film positief

  Toch is Reynolds positief over de veranderingen in Deadpool 3, hij zegt dat het vaak te lang duurt voordat een personage op de juiste manier wordt aangepast. Ook blijft het een feit dat Deadpool en Deadpool 2 een groot succes zijn geweest, dus het zou gek zijn als Disney de derde film niet af zou ronden.

  Het kan een zeer positief punt zijn om Deadpool 3 iets anders te laten verlopen dan de tweede film. Deadpool 2 werd namelijk wel positief ontvangen, maar had een aantal kritiekpunten over herhaalde humor en een wat duistere toon die niet helemaal in de film paste. Het geeft hoop voor de derde film dat er weer een verrassende twist aan kan worden gegeven.

  Een hoop vraagtekens

  Ondanks dat de film in de maak is, hangen er nog wel een hoop vragen rondom Deadpool 3. We zullen waarschijnlijk pas meer horen zodra Disney de overname van 20th Century Fox heeft afgerond, dus het is nog maar even afwachten wanneer er meer informatie beschikbaar is. In de tussentijd kunnen we nog genieten van de voorgangers, Deadpool en Deadpool 2.

  Benieuwd of dit films voor jou zijn? Dit kun je lezen in onze Deadpool review en onze Deadpool 2 review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.