Deadpool 2 release komt eerder dan verwacht

  Goed nieuws voor fans van Deadpool! De Deadpool 2 release is namelijk opgeschoven. Normaal wanneer een film wordt opgeschoven kunnen we het kunststuk een paar maanden later pas aanschouwen, maar deze verschuiving heeft een positieve kant. De superhelden film komt namelijk een paar weken eerder!

  20th Century Fox

  Eerst zou Deadpool 2 uitkomen op de eerste dag van de maand juni, maar we kunnen de film met Ryan Reynolds in de hoofdrol nu eerder aanschouwen dan gepland was. De nieuwe releasedatum van Deadpool 2 is 18 mei, zo'n twee weken eerder dus.

  Deadpool 2 release heeft ook nadelen

  Naast het goede nieuws dat we Deadpool 2 eerder kunnen zien dan verwacht, zit er ook een negatieve kant aan het goede nieuws. Want de twee andere films over mutanten, The New Mutants en Gambit, zijn uitgesteld.

  Zo stond The New Mutants gepland voor 13 april dit jaar, maar de film is nu uitgesteld naar 22 februari volgend jaar, 2019 dus. De grootste reden dat The New Mutants met zoveel maanden is uitgesteld is omdat Fox geen overlapping wilde met andere X-Men films. Zo zouden in eerste instantie Deadpool 2 en The New Mutants ongeveer rond dezelfde tijd in de bioscoop te zien zijn.

  Ook Gambit is dus uitgesteld. De film van de nog vrij nieuwe en onbekende mutant zou uitkomen op valentijnsdag in 2019, maar Fox heeft de film opgeschoven naar 7 juni 2019. De makers beschrijven Gambit als een ''film met een komedische toon dat draait om een diefstal.''

  Dat jullie uitkijken naar de nieuwe Deadpool film werd donderdag wel duidelijk! Jullie stemmen gingen massaal uit naar de film en dus is het voor velen van jullie goed nieuws dat Deadpool 2 eerder te aanschouwen is dan oorspronkelijk de bedoeling was!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.