Deadpool 2 regisseur opgestapt door onenigheid met Ryan Reynolds

  Tim Miller, de regisseur van de eerste Deadpool film, is opgestapt na onenigheid met de Ryan Reynolds, die de hoofdrol speelt en de film produceert. De ster en de Deadpool 2 regisseur kon het niet eens worden over enkele belangrijke creatieve aspecten van de productie.

  Na een serie onenigheden met de Canadese acteur, besloot de aankomende Deadpool 2 regisseur te stoppen. Wie de regie nu op zich gaat nemen is nog onduidelijk. Hoewel Tim Miller nooit formeel een contract had ondertekend, had de regisseur van Deadpool al wel laten weten mee te willen werken aan een tweede deel.

  Verlaten van Deadpool 2 regisseur zorgt voor vertraging

  Volgens bronnen dichtbij de studio is was het vertrek van Tim Miller voornamelijk te wijten aan geschillen rondom het creatieve proces. Miller heeft het project op een vriendschappelijke wijze verlaten en de studio heeft de regisseur nog steeds in hoog aanzien staan.

  Het vertrek van de regisseur zorgt wel voor vertraging van het gehele proces, doordat de studio nu moet zoeken naar een vervangende regisseur die de verwachtingen voor het tweede deel waar kan maken. De eerste Deadpool film wist verschillende records te verbreken en was bij veel fans enorm geliefd. Door het succes van het eerste deel zal de druk om dit te evenaren hoog zijn voor een potentiële Deadpool 2 regisseur.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.