Deadpool 2 petitie gestart om Quentin Tarantino te laten regisseren

  Na onenigheid met hoofdrolspeler Ryan Reynolds is Tim Miller opgestapt als regisseur van de tweede Deadpool film. Fans nemen nu het heft in eigen handen en hebben een Deadpool 2 petitie gestart.

  Met de Deadpool 2 petitie willen de fans het allerliefst Quentin Tarantino aan het roer zetten van de nieuwste Deadpool film. Sommige fans treuren om het vertrek van Tim Miller als regisseur van de film. Hij pakte zijn biezen na creatieve meningsverschillen met Ryan Reynolds, die de rol van Deadpool wederom op zich zal nemen. Andere fans zagen hun kans schoon om hun visie over de regie te uiten.

  Nog geen reactie op Deadpool 2 petitie

  Zo deed Carl Champion dat op de website van change.org. Hij startte direct een petitie op om zijn steun voor Quentin Tarantino te uiten als regisseur van de tweede Deadpool film. Hij zegt graag te willen zien wat de Tarantino zou doen met 'The Merc With The Mouth'.

  De petitie heeft, bij tijd van schrijven, al bijna het doel bereikt van 5000 handtekeningen en komt per minuut steeds meer handtekeningen bij. Quentin Tarantino is een bekend fan van de eerste Deadpool film en van het Marvel universum, maar of hij daadwerkelijk de film wil regisseren is nog maar de vraag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.