Dead Star voor Playstation Plus gelekt voor volgende maand

  Dead Star voor PlayStation Plus zal vanaf april gratis beschikbaar zijn in de store. Normaliter worden de games één week voor het begin van de maand aangekondigd, maar deze maand liep dat net even anders.

  Via Twitter wordt een PlayStation Plus game gelekt: Dead Star. Deze zal in april gratis zal verschijnen. Dit komt omdat een PlayStation gebruiker de game reeds via de Store aanschafte.

  Hierop reageerde Playstation met een e-mail waarin zij aangaven de order eigenhandig te annuleren en het betaalde geld terug te zullen storten. De reden hiervoor is dus dat het spel binnenkort gratis in de Store zal worden aangeboden.

  Dead Star voor Playstation Plus is multiplayer shooter

  Dead Star voor PlayStation Plus is een multiplayer shooter, ontwikkeld door Armature, waarbij je onder andere in teams van 10 online, in ruimtevliegtuigen, met elkaar het gevecht aan kunt gaan. Daarnaast kan je met maximaal 4 vrienden strijden in ‘Escape Run’ voor bepaalde zones in de ruimte. Weet je meerdere teams in verschillende zones achtereenvolgend te verslaan, dan unlock je hiermee nieuwe gear. Naast de verschillende spelmodi is er ook de ruimte om je eigen ruimtevliegtuig aan te passen en te upgraden naar jouw voorkeuren.

  Iedere maand biedt PlayStation een aantal gratis games aan in hun store. Vanaf april is Dead Star er daar één van. Dead Star is momenteel al wel beschikbaar voor pre-order op Steam. De gratis beschikbare games van deze maand op Playstation Plus Store zijn: Helldivers, Nom Nom Galaxy en Nova 111.

  Dead Star

  Verkijgbaar vanaf 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.