Dead Space in EA Access Vault toegevoegd

  EA heeft Dead Space in EA Access Vault toegevoegd. De horrorklassieker die zich afspeelt in de ruimte is nu dus gratis te spelen voor Xbox One gebruikers van EA's betaalde dienst.

  Het spel is deze maand ook al gratis te spelen via de Xbox games with gold actie. EA was dus niet de eerste die haar game gratis beschikbaar stelde, maar Dead Space in EA Access Vault betekent ook dat je ongelimiteerd toegang hebt tot het spel.

  Dead Space is al een wat oudere game, maar dessalniettemin heeft het spel nog steeds een grote schare fans. Geen slecht idee van EA dus, om het spel gratis beschikbaar te stellen.

  Dead Space in EA Access Vault niet de eerste

  De horrorgame in de ruimte is niet de enige game die je onbeperkt kunt spelen vanuit de EA Acces Vault. Titels als Battlefield 4, Titanfall, Plants vs Zombies Garden Warfare en Dragon Age Inquisition gingen de klassieke horrorgame al voor.

  EA Access vault is exclusief beschikbaar voor Xbox One gebruikers en kost 3,99 per maand. Je kunt niet alleen onbeperkt bepaalde titels spelen, maar je kunt ook aan de slag met nieuwe games voordat ze uberhaupt uit zijn. De games zijn altijd beschikbaar en op deze manier heb je dus waar je ook bent toegang tot je games.

  Dead Space

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.