Dead or Alive 5 Last Round voor PC mist belangrijke functies

  De PC versie van Dead or Alive 5 Last Round mist een aantal belangrijke functies. Het vechtspel is vandaag gelanceerd op Steam.

  Tijdens de bekendmaking vertelde de uitgever Koei Tecmo dat de PC-versie resoluties ondersteunt tot en met 4K. De PC-versie beschikt echt niet over een online multiplayer mode.

  Binnen drie maanden komt er een nieuwe patch uit, dit vertelde Koei Tecmo. Naar verwachting krijgt Dead or Alive 5 Last Round in de patch wel een online multiplayer. Tot dit die geeft de uitgever tien procent korting op het spel.

  Op Steam version FAQ wordt bevestigd dat het spel geen Steam achievements heeft en dat het spel Steam Cloud niet ondersteunt. Daarnaast is er ook geen mogelijkheid om de instellingen van toetsen op je toetsenbord aan te passen.

  Spelers van Dead or Alive 5 Last merkten op dat de Steam versie Soft Engine niet gebruikt. Deze gebruikte de ontwikkelaar Team Ninja wel bij het creëren van de PlayStation 4 en Xbox One versie van het spel. De Soft Engine zorgt ervoor dat de huid van de karakters er zachter uitziet.

  Dead or Alive 5 Last Round ondervindt problemen

  Dead or Alive 5 Last Round kwam op 20 februari 2015 uit op de consoles. De release van de PC-versie van het spel heeft meer dan een maand vertraging opgelopen.

  Spelers hebben hun frustraties al geuit tegen Koei Tecmo op Steam. Gebruikers hebben verschillende boze reacties achtergelaten op het forum.

  Dead or Alive 5 Last Round had ook problemen tijdens de release op PlayStation 4 en Xbox One. De digitale versie verscheen niet in de PlayStation Store. En de Xbox One versie had problemen met crashes in het spel.

  Dead or Alive 5: Last Round

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.