Dead Island ontwikkelaar kondigt co-op hack and slash game aan

  Ontwikkelaar Techland beter bekend van Dead Island en Call of Juarez kondigt een geheel nieuwe game aan. De nieuwe titel gaat door het leven als Hellraid en het betreft een co-op hack and slash game die zich afspeelt in een Middeleeuwse setting.

  Volgens Techland is Hellraid een twee in één game, waarbij aan de ene kant een verhaalgedreven singleplayer staat en aan de andere kant een co-op samen met drie andere spelers. Alleen of samen, je zal hoe dan ook de gedrochten uit hel moeten verslaan. In de co-op strijden spelers met elkaar om punten in steeds verschillende uitdagingen.

  Verwacht in Hellraid meer op het gebied van looting, quests vervullen, wapens maken, eindbazen, pantser aanpassen, karakterontwikkeling en meer op het gebied van role playing. Hierdoor lijkt Hellraid op Dead Island, maar dan in een Middeleeuwse setting.

  Hellraid komt uit op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC aan het einde van dit jaar. Helaas is er niets gezegd over een mogelijke release op Wii U of de next-gen consoles.

  Hellraid

  Verkijgbaar vanaf 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.