Dead Island Definitive Edition uitgelekt?

  Het lijkt erop dat de zombiegame Dead Island uit 2011 opnieuw uitgebracht zal worden PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Zuid-Afrikaanse verkoopsite heeft Dead Island Definitive Edition namelijk online gezet.

  De site waarschuwt wel dat een release van Dead Island Definitive Edition niet bevestigd is. Wel vermeldt de site Koch Media als uitgever van de game. Koch Media is het moederbedrijf van Deep Silver, een Duitse ontwikkelaar die het oorspronkelijke Dead Island uitgaf.

  Deep Silver heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan over Dead Island Definitive Edition. Er is dan ook weinig bekend over een eventuele heruitgave van Dead Island, zoals welke nieuwe content deze zou bevatten en hoe compleet Dead Island Definitive Edition zou zijn.

  Techland niet betrokken bij Dead Island Definitive Edition

  Zo is het de vraag of de op zichzelf staande uitbreiding Dead Island: Riptide bij de re-release zit inbegrepen. Mocht Dead Island Definitive Edition er inderdaad komen, dan kunnen we er wel van uitgaan dat Techland, de oorspronkelijke ontwikkelaar van Dead Island, er niet bij betrokken zal zijn.

  De Poolse studio is namelijk niet meer verbonden aan de reeks en momenteel druk bezig met een uitbreiding voor de game Dying Light, eveneens een zombiespel.

  Dead Island kwam op 9 september 2011 uit voor PS3, Xbox 360 en PC. De game kreeg een 8 in onze review. Een vervolg, Dead Island 2, moet vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn.

  Dead Island 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.