Dead Island 2 release gered van totale ondergang

  Nadat uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Yager Studio vorig jaar hun samenwerking omtrent Dead Island 2 stopzetten, zal de game toch een nieuw leven krijgen. Sumo Digital heeft Dead Island 2 release gered en zal de taak op zich gaan nemen.

  Dead Island 2 was vanaf de aankondiging al een lastig verhaal. De Dead Island 2 release die al voor de lente van 2015 gepland stond, ging niet door. Niet veel later werd de breuk tussen Deep Silver en Yager aangekondigd vanwege de verschillende visies op het spel.

  Sumo Digital heeft Dead Island 2 release gered

  Alles wees erop dat Dead Island 2 release nooit meer zou plaatsvinden. Tot Sumo Digital zich meldde en de creatieve ideeën en visie die ze voor een eventuele Dead Island 2 in petto hebben, kenbaar maakte. Het betekent dat Dead Island 2 gered is voor nu, maar meer details zijn er vooralsnog niet.

  Sumo Digital is een Britse studio, gevestigd in Sheffield, die vaker is bijgesprongen in projecten waar dat nodig was. Ze is verder onder andere bekend van de verschillende titels van Sonic & All-stars Racing. LittleBigPlanet3 en Forza Horizon 2 zijn andere games waarbij ze met Microsoft en Sony heeft samengewerkt. Momenteel is Sumo Digital bezig met de ontwikkeling van Crackdown 3.

  Dead Island

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.