De Xbox Deals Unlocked E3 2019 aanbiedingen zijn live!

  Tijdens de E3 komen er altijd toffe aanbiedingen voorbij. Het betekent vaak dikke kortingen op recente games en goedkoop aan te schaffen hardware. Ook dit jaar is er weer allerlei leuks te koop. De Xbox E3 2019 Deals Unlocked aanbiedingen zijn nu live!

  Microsoft

  Als je nog op zoek bent naar die toffe Xbox One game of accessoires, dan is nu je kans. Tijdens de E3 2019 worden namelijk niet alleen de tofste nieuwe Xbox games uit de doeken gedaan, maar geeft Microsoft ook een heleboel korting op games en hardware. Tussen 7 en 17 juni zijn het namelijk de Deals Unlocked dagen.

  Tijdens deze tiendaagse periode geeft Microsoft allerlei toffe kortingen prijs. Denk bijvoorbeeld aan 100 euro korting op een Xbox One X bundel, 20 procent korting op een controller of een speciale gelimiteerde Xbox One S Fortnite Battle Royale Special Edition bundel met een paarse Xbox One S console en Fortnite voor 249 euro. En wat te denken van de digitale versie van Anthem voor maar 35 euro of tot ruim 50% korting op Xbox Game Studios titels die op disc geleverd worden?

  De games die in de aanbieding zijn variëren van nieuwere titels als Sekiro Shadows Die Twice en The Division 2 tot oudere games als Mortal Kombat XL.

  Xbox Deals Unlocked E3 2019 aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar

  Niet alle deals kun je de hele periode aanschaffen. Zo kun je alleen vandaag Call of Duty: Infinite Warfare Digital Deluxe bundel kopen die van 109,99 euro naar 55 euro is afgeprijsd. De Fortnite Xbox One S bundel betreft verder een op is op aanbieding met een gelimiteerde voorraad. Alle aanbiedingen staan op de speciale Xbox Deals Unlocked pagina op een rijtje.

  Voor meer over E3 2019, kun je naar onze speciale E3 2019-pagina.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.