Aflevering 2 van The Mandalorian staat nu online

  Het weekend kun je deze week op heerlijke wijze inluiden. De nieuwe aflevering van The Mandalorian is namelijk nu beschikbaar op Disney+. De week van de lancering kiest Disney+ voor een dubbele lading van de Original Series, waaronder het nieuwe Star Wars-avontuur.

  François Duhamel/Lucasfilm Ltd.

  De tweede aflevering van The Mandalorian staat nu op Disney+ en is zelfs nog een stukje korter dan de eerste aflevering. Waar de premiere 40 minuten telde, gaan daar voor aflevering 2 zeven minuten vanaf. Aflevering 2 van The Mandalorian is namelijk maar 33 minuten. Deze aflevering borduurt verder op de cliffhanger van afgelopen dinsdag en leest als tagline:

  "Met zijn doelwit bij zich neemt de Mandalorian het op tegen plunderaars."

  The Mandalorian op Disney+

  The Mandalorian is één van de vele series die je nu op Disney+ kunt bekijken. Disney lanceerde afgelopen week haar streamingdienst met een scala aan series, waaronder ook nog High School Musical: The Musical: De Serie, The World According to Jeff Goldblum en dus de nieuwe Star Wars-serie. Na de tweede aflevering wordt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering uitgebracht op de streamingdienst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.