De toekomst van desktop macs besproken door Tim Cook

  Tim Cook heeft aangegeven dat Apple zeker nog interresse heeft in het uitbrengen van Desktop Macs. Tim Cook heeft dit gezegd via een interne berichten app van het bedrijf.

  Tim Cook heeft aangegeven dat Apple wel degelijk interesse heeft in het uitbrengen van desktop Macs. De antwoorden zijn opgepikt en bevestigd door TechCrunch. In de post die Cook plaatste staat onder andere het volgende:

  "Een desktop is voor ons heel strategisch. Hij is uniek in zijn soort, we kunnen namelijk veel meer kracht kwijt in een desktop mac dan in een notebook."

  Daarnaast meldt Cook dat hij erg trots is op het laatste model van de iMac. Zo zegt hij:

  "De generatie iMac van tegenwoordig is de beste desktop die we ooit hebben gemaakt. Met het Retina 5K display heeft de iMac het beste desktop scherm van de wereld."

  De toekomst van de desktop macs is toch nog vaag

  Hoewel Tim Cook erg positief is over de toekomst van de desktop macs, is niet duidelijk over welk Apple product hij het precies heeft. In de verklaring spreekt Cook enkel over de iMac, dit kan betekenen dat Apple alleen doorgaat met de iMac. Maar het zou ook kunnen betekenen dat Cook ook andere producten als de Mac Pro en de Mac Mini bedoelt.

  Voorlopig zullen moeten wachten op officieel commentaar van Apple, voordat we echt een conclusie kunnen trekken over de toekomst van desktop Macs. En dus is voor nu de iMac Retina 5K het beste dat Apple aanbiedt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.