De stop wordt uit de Blizzard XP en Vista support getrokken

  Speel jij Diablo III, Starcraft II of andere Blizzard games nog op een Windows XP of Vista? Upgrade dan maar snel. Binnenkort stopt de Blizzard XP en Vista support.

  Toen Microsoft de stop uit XP en Vista trok, gaf Blizzard aan nog steeds deze besturing programma's te ondersteunen. Nu stopt Blizzard XP en Vista support voor haar games.

  Blizzard XP en Vista support stopt

  Blizzard stopt op haar beurt ook met het ondersteunen van Windows XP en Vista. Eerder waren veel Blizzard-games als World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone en Heroes of the Storm nog steeds goed speelbaar op deze verouderde besturingssystemen. De ondersteuning zal geleidelijk worden afgebouwd.

  Nadat deze verouderde besturingssystemen niet meer worden ondersteund, kunnen er geen patches meer worden gedownload voor de Blizzardspellen. In veel gevallen zal dit betekenen dat de games niet meer speelbaar zijn. Blizzard raadt dan ook aan om je OS naar een recentere variant te updaten als je de spellen wilt blijven spelen.

  Microsoft stopte in 2009 met het ondersteunen van Windows XP. In 2012 volgde de stop van het besturingssysteem Windows Vista. Ondanks dat deze besturingsprogramma's niet officieel meer worden ondersteund, gebruikt bijna tien procent van de pc's op deze wereld maakt nog gebruik van het besturingsprogramma XP. Voornamelijk bij bedrijven en internetcafés wordt het besturingssysteem nog veel gebruikt.

  Diablo III: Reaper of Souls

  Verkijgbaar vanaf 25 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.