De Steam Summer Sale 2019 is vanaf nu live met grote kortingen

  Een van de grootste jaarlijkse aanbieding acties voor PC gamers is van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale van 2019 staan er duizenden games in de aanbieding, waaronder een paar grote titels als Assassin's Creed Odyssey en Devil May Cry 5. De actie loopt tot 9 juli, dus sla snel je slag!

  Steam

  Wat zijn de grootste kortingen van de Steam Summer Sale 2019?

  Naast een flink aantal kleine games kunnen gamers een paar nieuwe grote titels voor een lagere prijs oppikken. Voor de Summer Sale van dit jaar zijn er drie games in het bijzonder uitgelicht. Dit zijn de volgende games:

  Een aantal bekende gaming franchises hebben ook een prijsverlaging gekregen. Onder andere games uit de Call of Duty, Wolfenstein, Star Wars, F1, Farming Simulator, Doom, Grand Theft Auto, Final Fantasy en Tom Clancy franchise zijn nu op Steam verkrijgbaar met kortingen die oplopen tot 80%. Zoals je kunt lezen staat er voor elke soort gamer wel wat leuks tussen.

  Bekijk deze pagina voor de complete lijst met Steam Summer Sale kortingen

  Wat is de Steam Grand Prix?

  Valve wil gamers met zijn kortingsparade niet alleen overladen met kortingen, maar ook uitnodigen om deel te nemen aan een speciale minigame voor een kans op gratis games. Het thema van de Steam Summer Sale 2019 is Grand Prix dus de minigame staat helemaal in het teken van racen.

  Hoe kan je gratis games verdienen in de Grand Prix?

  Om een deze race deel te nemen moet eerst een team gekozen worden. Hierbij kun je kiezen uit Hare, Corgi, Cockatiel, Pig, en Tortoise. Tijdens de twee weken dat de sale actief is heb je als doel om de Boost Meter van jouw team te verhogen. Punten waarmee de Boost Meter verhoogt wordt, zijn te behalen door Summer Sale games te kopen en speciale Grand Prix quests te voltooien in Steam games.

  Een hoge Boost Meter betekent voor jouw team een hogere snelheid tijdens de races. Dit verhoogt de kans op prijzen aangezien elke dag willekeurige leden van de teams die eerste, tweede of derde zijn geworden een gratis game krijgen uit hun Steam wishlist.

  ASTRONEER

  Verkijgbaar vanaf 16 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.