De Sims 4 Jaargetijden release op komst - Nu ook in-game hooikoorts?

  Honden, katten, tuinmeubelen. De Sims 4 kan overal mee worden uitgebreid. Binnenkort wordt de PC- en Mac-versie uitgebreid met de jaargetijden. De Sims 4 Jaargetijden release komt al in juni.

  22 juni kunnen we namelijk aan de slag met deze uitbreiding op het basisspel. Vanaf dan maken je Sims ook mee hoe het is om koude winters en hete zomers te doorstaan.

  De Sims 4 Jaargetijden release juni al

  De Sims staat er bekend om regelmatig uitbreiding te krijgen die weer nieuwe dingen aan het spel toevoegen. Vaak gaat het om meubelen of nieuwe gameplay-mogelijkheden. Dit keer gaat het om de toevoeging van weersomstandigheden. Het weer is constant aan veranderingen onderhevig en het weer zal invloed hebben op je Sims.

  Grant Rodiek, Producer, vertelt het volgende over de nieuwe uitbreiding:

  "Ons team heeft keihard gewerkt om deze langverwachte uitbreiding naar de game te brengen en De Sims 4 Jaargetijden voegt nog meer dimensie aan de wereld van De Sims toe dan ooit."

  Bovenaan deze pagina staat een nieuwe trailer. Voor nu is er enkel een uitbreiding voor PC en MAC aangekondigd. Mogelijk komt de uitbreiding in de toekomst ook naar console.

  Breidt je spel uit

  Door de uitbreiding worden nieuwe meubels en decoraties toevoegen. De Sims 4 Jaargetijden zal verder nieuwe feestdagen kennen die Sims met hun familie en vrienden kunnen vieren. Denk hierbij aan het inluiden van het nieuwe jaar of Valentijnsdag. Ook het Oogstfeest wordt toegevoegd en er komt en Winterfeest met een verrassingsbezoek van Vadertje Winter.

  Vind je al die feestdagen maar saai, dan stelt de uitbreiding je in de positie om zelf feestdagen te verzinnen. Op die manier bedenk jij je eigen Sims tradities.

  Wil jij de Sims 4 nog verder uitbreiden? Er zijn verschillende uitbreidingen verschenen die weer nieuwe dingen toevoegen. Eerder maakten wij al een overzicht van deze uitbreidingen.

  De Sims 4

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.