De Rick and Morty season 4 releasedatum is bekendgemaakt!

  Adult Swim heeft bekendgemaakt wanneer de Rick and Morty season 4 release is. Vanaf november 2019 zijn er nieuwe afleveringen te zien van de eigenzinnige grootvader Rick en zijn kleinzoon Morty. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt door de makers Justin Roiland en Dan Harmon, evenals door Adult Swim.

  BagoGames

  Dat heeft Adult Swim via Twitter laten weten. Het laatste seizoen van de succesvolle animatieserie was te zien in 2017 en aan het begin van 2018 werd al bekendgemaakt dat fans nog lang moesten wachten op het vierde seizoen, wat waarschijnlijk pas aan het einde van 2019 te zien zou zijn. Dat blijkt te kloppen, want vanaf november zijn er nieuwe Rick and Morty afleveringen te zien.

  Het is niet bekend geworden hoeveel afleveringen het vierde seizoen van Rick and Morty gaat krijgen, maar vorig jaar maakte bedenker en maker Justin Roiland al bekend dat er nog minstens 70 Rick and Morty-afleveringen gaan verschijnen.

  Rick and Morty season 4 vanaf november te zien

  Dat er een vierde seizoen van de succesvolle animatieserie zou komen, is al een tijdje bekend, maar een releaseperiode ontbrak nog. De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt en het is ook niet duidelijk of de afleveringen direct op Netflix te zien. Als we kijken naar voorgaande seizoenen, kunnen we er vanuit gaan dat deze spoedig naar de release in de VS online verschijnen op de streamingdienst. De eerste drie seizoenen waren grote successen en de serie is dan ook laaiend enthousiast onthaald door fans en critici.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.