De nieuwe Logitech G502 HERO is nu verkrijgbaar

  Logitech heeft een geüpdatete versie van de Logitech G502 uitgebracht. De award winnende muis, genaamd de Logitech G502 HERO, heeft de revolutionaire HERO 16K sensor aan boord. Dit is de meest nauwkeurige en best presterende sensor die op dit moment beschikbaar is.

  Logitech

  De eerder uitgekomen Logitech G502 is de best verkochte gaming muis ooit. De G502 HERO zal hetzelfde design houden, maar er zullen verschillende nieuwe features worden toegevoegd waaronder de HERO 16K-sensor. Daarnaast heeft de nieuwe gaming muis RGB-verlichting, elf programmeerbare knoppen, een gevlochten kabel en vijf optionele gewichten om de muis naar eigen voorkeur zwaarder te maken.

  De Logitech G502 HERO met 16K-sensor

  De HERO 16K-sensor is volgens Logitech de meest efficiënte gamingsensor die het bedrijf ooit heeft ontwikkeld. De sensor zorgt ervoor dat jouw bewegingen ontzettend nauwkeurig worden geregistreerd. Zo schiet jij altijd raak!

  De nieuwste gaming sensor van Logitech haalt meer dan 400 IPS en kan tot een DPI van 16.000 worden ingesteld. Alles voor de ultieme nauwkeurigheid dus. Daarnaast is de nieuwe muis heel energiezuinig, waardoor deze wel tien keer langer mee gaat dan het vorige model.

  "De originele G502 is zeer populair, maar we hebben nu een waanzinnige sensor technologie ontwikkeld", zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech Gaming. "Het toevoegen van HERO 16K maakt de G502 zo veel beter. We denken dat mensen dit geweldig gaan vinden."

  Deze Logitech gaming muis is op ieder aspect gemaakt om mee te gamen. Er zijn elf knoppen die allemaal apart kunnen worden ingesteld met behulp van de Logitech Gaming Software. Het gewicht van de muis kan worden aangepast door middel vijf gewichtjes van ieder 3.6 gram. Met de RGB-verlichting kun je zorgen voor extra personalisatie met wel 16.8 miljoen verschillende kleuren.

  Het oude en vertrouwde design

  De Logitech G502 is niet voor niets de meest verkochte gaming muis ooit. Daarom is het ontwerp niet veranderd. Aan de zijkanten zitten rubberen vlakken, waardoor je de muis altijd onder controle hebt. Door de mechanische knoppen op de gaming muis van Logitech gaat de muis tot wel vijftig miljoen klikken mee.

  De Logitech G502 HERO gaming muis is vanaf nu beschikbaar voor 89,99 euro bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Alternate.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.