De nieuwe Joker film heeft Alec Baldwin binnen

  Alec Baldwin is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Joker film die wordt geregisseerd door Todd Phillips. Het is niet de eerste grote naam die wordt toegevoegd aan de cast.

  Gage Skidmore

  De geruchten gaan dat Baldwin de vader van Batman gaat spelen in de nieuwe Joker film, die in 2019 moet uitkomen. Het is nog niet officieel bevestigd door Warner Bros.

  Baldwin is bekend van onder andere The Departed, 30 Rock en was de stemacteur van Boss Baby in de film met dezelfde naam. Baldwin is inmiddels al 19 keer genomineerd voor een Emmy, waarvan hij tot nu toe drie keer won.

  Thomas Wayne in het stripboek

  De vader van Batman, Thomas Wayne, is een arts en filantroop uit Gotham City. In de strips worden Wayne en zijn vrouw vermoord terwijl ze het theater verlaten.

  Dit heeft Bruce Wayne, oftewel Batman, al op hele jonge leeftijd zien gebeuren. De dader is overvaller en huurmoordenaar Joe Chill en niet de Joker, die duikt pas later op in het leven van Batman.

  De andere acteurs in de nieuwe Joker film

  De rest van de cast bevat nog een aantal hele bekende namen zoals Robert De Niro en Zazie Beetz. Joaquin Phoenix zal de Joker gaat spelen. Todd Phillips, ook wel bekend van alle drie The Hangover films, is de regisseur van de nieuwe Joker film.

  De film gaat over de Joker die door de samenleving wordt verafschuwt en genegeerd. Verder is er niet veel bekend over het verhaal. Wel is bekend dat de Joker wordt gemaakt met een ongewoon laag budget, namelijk ‘maar’ 55 miljoen dollar. Dat is weinig wanneer je het vergelijkt met The Dark Knight uit 2008, waar een budget van 180 miljoen dollar voor uitgetrokken werd.

  De opnames voor de Joker film starten op 10 september 2018 en de film zou op 4 oktober 2019 moeten uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.